Nekaj vtisov naših šestošolcev iz zimske šole v naravi …

“Izpopolnila sem svoje smučanje. Imela sem se zelo lepo. Spoznala sem eno novo prijateljico. Imeli smo zelo zanimiva predavanja. Hrana je bila zelo dobra. Učitelji so bili zelo prijazni. Obiskal nas je čarovnik. Igrali smo se male sive celice.”

“Ta teden sem se imel zelo lepo, zelo sem užival. Vsak dan smo šli smučat in to mi je bilo zelo všeč. Hrana je bila okusna, natakarji zelo prijazni. Imeli smo lepo urejeno sobo, ampak nismo zmagali. Zmagale so punce. Upam, da bom še prišel sem.”

“Jaz sem se imela lepo, veliko sem se naučila, naša učiteljica smučanja je bila zelo prijazna. Spoznala sem novo prijateljico. Imeli smo različna predavanja in kviz. Obiskal nas je čarovnik, imeli smo poslovilni večer in odšli smo na pohod z lučkami.”

“Med tednom mi je bilo najbolj všeč, ko smo imeli odmor. Četrtek mi je bil najboljši, saj smo na smučišču vozili po rdeči progi. Tudi učiteljica smučanja je bila prijazna. Hrana v restavraciji je bila okusna. Pri pospravljanju sem se potrudil, a žal nismo prišli med tri najbolj pospravljene sobe. Bilo je odlično in te šole v naravi ne bom nikoli pozabil.”

“Ta teden je bil zelo, zelo dober. Ta šola v naravi mi je bila najboljša doslej. Hrana je bila odlična, odmor je bil dovolj dolg. Naučila sem se smučati. Učiteljice so bile prijazne, sobe so bile lepe …”

“Naučil sem se smučati, bili smo na krogecih. Zdaj znam smučati. Bilo je lepo, samo predavanja bi lahko bila krajša, bolj zanimiva in pijača cenejša.”

“V tem tednu sem se imel zelo fajn. Naučil sem se mnogo tega, kar prej nisem znal. Našo skupino je učila učiteljica Meta. Hrana je bila zelo okusna. Vedno sem se zelo najedel. Ko smo se smučali je bilo zelo fajn. Ta teden si bom zapomnil.”

“V tem tednu sem se naučil smučati. Spomnim se prvega dne, ko sem stopil na smuči in sem že bil na tleh. Zdaj pa že vijugam in tako dalje …Bilo je vredu, ampak kosila niso bila tako dobra. Bilo je fino, zdaj se bom lahko sam smučal.”

“Jaz sem se v tem tednu veliko naučila. Zelo sem uživala. Hrana je bila vsak dan bolj odlična. Na predavanjih je bilo vedno zanimivo. Bilo je zelo zabavno na zaključnem večeru! In dobro sem spala. Učiteljica Maja nas je zelo dobro naučila smučati. No, kaj naj rečem, imela sem se lepo.”

“Imela sem se fino. V šoli smučanja sem se veliko naučila. Spoznala sem nove prijateljice. Predavanje, ki ga je imel čarovnik Grega je bilo fino. Hrana, ki smo jo dobili je bila zelo dobra. Učiteljica je bila prijazna.”

no images were found