Spoštovani starši!

Vlada RS je danes, v četrtek, 28. 1. 2021, sprejela spremenjen Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja. Naša šola spada v Savinjsko regijo za katero velja, da se bo pouk za učence od 1. do 3. razreda prihodnji teden izvajal na naslednji način:

  • v ponedeljek, 1. 2. 2021, ostanejo učenci doma in bodo imeli pouk na daljavo,
  • od torka, 2. 2. 2021 dalje pa bo pouk potekal v šoli.

Zavedamo se, da boste imeli nekateri starši v ponedeljek težave z varstvom otrok in Vlada RS je v novem odloku predvidela možnost nujnega varstva za učence.

Nujno varstvo bo za učence I. triletja na šoli v ponedeljek, 1. 2. 2021, mogoče

v času od 6.00 do 16.00 na matični šoli in

v času od 6.30 do 15.30 na podružnicah

izključno na osnovi prijave, ki jo opravite v petek, 29. 1. 2021, do 12. ure po telefonu 05 969 6050 ali na elektronski naslov tajnistvo@slivnica.si .

Nujno varstvo se izvaja za učence/učenke, katerih oba starša ali eden od staršev, če je samohranilec, sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture (sektor energetike, sektor prometa, sektor prehrane, sektor preskrbe s pitno vodo, sektor zdravstva, sektor financ, sektor varovanja okolja ter sektor informacijsko-komunikacijskih omrežij in sistemov), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski in Policiji. Upravičenost se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca, zato ustrezno potrdilo delodajalca o zaposlitvi pošljite v petek, 29. 1. 2021, do 15. ure na elektronski naslov: tajnistvo@slivnica.si

Ostanimo zdravi in razmišljajmo pozitivno.                                                                    Ravnateljica  Marjeta Košak